Opleiding sociale verzekeringen – mijn ervaringen.{0}

Opleiding sociale verzekeringen: een mooie ervaring

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in de verdeling van welvaart en de manieren waarop een samenleving zorgt voor de zwakkeren in de samenleving, en hoewel ik nooit wist hoe ik deze interesse een plek kon geven in mijn persoonlijke leven heb ik die manier nu dan toch eindelijk gevonden, onlangs ben ik gestart met de opleiding sociale verzekeringen. Ik ben sinds kort dan ook volledig op de hoogte van de regels die gelden voor bijvoorbeeld de WW, de WIA en alle andere denkbaren wetten en regels op het gebied van de sociale verzekeringen. Ik geniet erg van de opleiding en ik kijk reikhalzend uit naar de dag dat ik mensen die in een lastig parket zitten kan ondersteunen bij het regelen van hun geldzaken. Want zoals ik het zie heeft iedereen recht op een fatsoenlijk inkomen. De opleiding sociale verzekeringen is erg praktisch en ik ben er dan ook van overtuigd dat ik al heel snel het benodigde niveau gehaald zal hebben.

(Visited 72 times, 1 visits today)